Ring oss nu: 031-708 40 00
Lorensbergsgatan 6, 411 36 Göteborg Se karta
      

Cirque de soleil – Quidam

cirque de soleil

cirque de soleil

Cirque de soleil – Quidam

Cirque du Soleil återvänder till Sverige med den kritikerrosade föreställningen Quidam. Under den sena våren och början av sommaren gästar de Scandinavium i Göteborg mellan 13 – 16 maj.
Quidam hade sin världspremiär i Montreal 1996 och har sedan dess turnerat världen över och sett av miljontals människor. Den internationella skaran av akrobater, musiker och sångare som utgör sättning i Quidam har lagt grunden för en fängslande berättelse och en spektakulär scenshow som få går att mäta sig mot. Den unge Zoé är uttråkad; hennes frånvända och likgiltiga föräldrar ignorerar henne fullständigt. Hennes liv har tappat all mening. I hennes försök att fylla det existentiella tomrummet glider hon in i en fantasivärld -” Quidam -” där hon stöter på olika karaktärer som uppmuntrar henne att kasta av sig sina bojor och befria sin själ. Med hisnande akrobatiska flygningar och spektakulära trapetskonster gör Cirque du Soleil Quidam till ett mästerverk i nyteaterns tecken. Det som en gång var ett blygsamt entourage av tjugo gatuartister i mitten av åttiotalet har nu vuxit sig till en organisation av 5000 anställda med sitt högsäte i Quebec. Under mer än tre decennier har nu Cirque du Soleil framfört sina produktioner och setts av över 100 miljoner åskådare i över 300 länder världen över. Cirque du Soleil har tidigare hypnotiserat den svenska publiken med Alegría, Saltimbanco och senast förra året med Dralion. Nu får vi åter chansen att bevittna deras hisnande föreställningar.

Källa: www.evenemang.se

Ska du och ditt sällskap se Cirque de soleil – Quidam i Göteborg? Boka hotell och bo nära Scandinavium!

Vårt hotell City Hotel vid Avenyn har den perfekta utgångspunkten för alla aktiviteter i Göteborg. City Hotel ligger på en parallellgata till Götaplatsen och Avenyn som är huvudgatan i Göteborg och ger dig därmed gångavstånd till Scandinavium och allt som Göteborg har att erbjuda.

Om du väljer att boka din vistelse hos oss på City Hotel vid Avenyn så kommer du bo granne med shopping-gator, klubbar. restauranger, arenor och uppträdanden på Götaplatsen. Det kan ju inte bli bättre!

Boka ditt rum hos oss redan idag!
Du kan göra en bokningsförfrågan här online eller så kan du ringa till oss: 031-708 40 00

 

Bokningsförfrågan

Skicka ett meddelande till oss så ser vi till att kontakta dig inom 24 timmar.

Följ oss på Facebook