Rufen Sie uns: 031-708 40 00
Lorensbergsgatan 6, 411 36 Göteborgsehen Karte
      

Lenny Kravitz på Scandinavium

Lenny Kravits Scandinavium

Lenny Kravits Scandinavium

Lenny Kravitz till Scandinavium i sommar!

Vi är väldigt glada att kunna meddela att ingen mindre än Lenny Kravitz kommer till Sverige i sommar för konserter på Gröna Lund i Stockholm den 3 augusti och i Scandinavium i Göteborg den 4 augusti.

Lenny Kravitz är en av de mest framstående rockstjärnorna vi har haft i modern tid. Med nära 40 miljoner sålda album under hans mer än 20 år långa karriär har han gett oss tidlösa hits såsom -American Woman-, -Are You GOnna Go My Way-, -Let Love Rule- och många fler. Senast han var i Sverige var 2012 då han fyllde just Gröna Lund till max och gav oss en minnesvärd och fantastisk konsert. Nu är han tillbaka med sitt nya album -Strut- och en ny turné som innebär inte bara en, utan två Sverigekonserter, i våra två största städer.

Lenny Kravitz egna ord om nya skivan gör oss om möjligt ännu mer taggade inför sommarens konserter;
-This record brought me back to a place of what I love so much about music, back to the feelings I had when I was in high school. It-s a real rock & roll record -” it-s raw, it-s got soul and it came together really quickly.

Källa: www.evenemang.se

Ska du och ditt sällskap på Lenny Kravitz i Göteborg? Boka hotell och bo nära Scandinavium!

Vårt hotell City Hotel vid Avenyn har den perfekta utgångspunkten för alla aktiviteter i Göteborg. City Hotel ligger på en parallellgata till Götaplatsen och Avenyn som är huvudgatan i Göteborg och ger dig därmed gångavstånd till Scandinavium och allt som Göteborg har att erbjuda.

Om du väljer att boka din vistelse hos oss på City Hotel vid Avenyn så kommer du bo granne med shopping-gator, klubbar. restauranger, arenor och uppträdanden på Götaplatsen. Det kan ju inte bli bättre!

Boka ditt rum hos oss redan idag!
Du kan göra en bokningsförfrågan här online eller så kan du ringa till oss: 031-708 40 00

 

Bokningsförfrågan

Skicka ett meddelande till oss så ser vi till att kontakta dig inom 24 timmar.

Följ oss på Facebook