Rufen Sie uns: 031-708 40 00
Lorensbergsgatan 6, 411 36 Göteborgsehen Karte
      

Roxette Göteborg 2015

Roxette Göteborg 2015

Roxette Göteborg 2015

Roxette -” XXX The 30th Anniversary Tour

Fyra konserter i Sverige Roxette turnerar just nu ishallar i Ryssland, Baltikum och Finland inför en jublande publik. I november avslutas denna del av turnén innan den fortsätter till Nya Zeeland och Australien i februari 2015. Idag kan vi bekräfta att det även blir en omfattande Europa-turné med start i Milano den 10 maj. Roxette avslutar turnén genom att återvända till Sverige för fyra konserter i Kalmar, Halmstad, Göteborg och Stockholm.


– Fantastiskt roligt att vara tillbaks på de stora internationella scenerna. Den respons vi möter runt om i världen har fått oss att smälta i många år och vi kommer aldrig att tröttna på det. Vi ser fram emot fler spelningar i Ryssland, Finland och Baltikum, Australien och Nya Zeeland, vi ser fram emot en jättepublik i Europa och inte minst i Sverige i juli 2015. Det kommer att bli grymt! Roxette.

Biljettinformation Biljetterna kostar 495-550 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud. Åldersgräns 13 år

Konsertstart ca kl 19.30 Insläpp kl 17.30.

Arrangör: www.livenation.se och www.nojet.se

Källa: www.evenemang.se

Ska du och ditt sällskap på Roxette 2015 i Göteborg? Boka hotell och bo nära Slottskogsvallen!

Vårt hotell City Hotel vid Avenyn har den perfekta utgångspunkten för alla aktiviteter i Göteborg. City Hotel ligger på en parallellgata till Götaplatsen och Avenyn som är huvudgatan i Göteborg och ger dig därmed gångavstånd till allt som Göteborg har att erbjuda.

Om du väljer att boka din vistelse hos oss på City Hotel vid Avenyn så kommer du bo granne med shopping-gator, klubbar. restauranger, arenor och uppträdanden på Götaplatsen. Det kan ju inte bli bättre!

Boka ditt rum hos oss redan idag!
Du kan göra en bokningsförfrågan här online eller så kan du ringa till oss: 031-708 40 00

 

Bokningsförfrågan

Skicka ett meddelande till oss så ser vi till att kontakta dig inom 24 timmar.

Följ oss på Facebook