Ring oss nu: 031-708 40 00
Lorensbergsgatan 6, 411 36 Göteborg Se karta
      

Golfklubbar i Göteborg

golfklubbar i göteborg
Bildkälla: Hills GK

Golfklubbar i Göteborg

Nu är sommar äntligen här på riktigt! Dags för att stoppa ner klubborna i bagen och bege sig ut för spel på olika golfklubbar i Göteborg. Varför inte unna dig en runda golf medans du är på semester i Göteborg?
Utbudet av golfklubbar i Göteborg är helt fantastiskt.

Vi kommer här nedan lista de golfklubbar i Göteborg som ligger närmast City Hotel vid Avenyn. Barnorna skiljer sig dock mycket från varandra, både prismässigt och kvalitetsmässigt.

Delsjö GK
Delsjö är den golfbana som ligger närmast vårt hotell (och Göteborgs centrum), endast 5 minuter härifrån.

Banan: Det är en vacker och varierande park- och skogsbana som passar så väl elitspelare som nybörjare.
Par 71. Ett sällskap på 4 personer går lätt runt banan på 4 timmar.

——

Partille GK
Golfklubben i Partille ligger straxt utanför Göteborg. Det tar ungefär 10 – 15 minuter att köra bil dit. Bussar avgår direkt utanför City Hotel till Partille.

Banan: Skogsbana med många dolda och luriga hål. Par 70. Golfklubben har nyligen gjort om sina greener och de har verkligen ökat standarden på hela banan. Passar den äldre generationen eller golffamiljen. Banan är svårspelad därav kan de ta mer än 4 timmar att spela 18 hål.

——

Chalmers GK
Chalmers GK är en mycket populär golfklubb i Göteborgsområdet. Den är belägen i Landvetter som ligger alldeles utanför Göteborg. Det tar ungefär 20 minuter att åka bil från hotellet till Golfklubben.

Banan: Den är rolig, fin och kvalitet i klass med de bästa i regionen. En park & skogsbana, Par 71. Det finns mycket goda träningsmöjligheter.
Tips! Många tävlingar hålls på Chalmers så se till att boka tid på en dag då det inte är tävling

——

Mölndals GK
Mölndals GK är belägen i Lindome som ligger straxt utanför Göteborg.
Det tar ungefär 10 – 15 minuter att köra bil hit.

Banan: Skogsbana med många dolda och luriga hål. Par 72. Passar den äldre generationen eller golffamiljen. Banan är svårspelad därav kan de ta mer än 4 timmar att spela 18 hål. Det finns även en 9-håls bana.

——

Göteborgs GK
Göteborgs GK ligger i Hovås. Endast 10 minuter med bil från hotellet och centrum av Göteborg.

Banan: En av Göteborgs finaste parkbanor. Skötseln är modern och många resurser läggs ned för att få fasta och fina ytor att spela på. Par 70. Passar alla typer av spelare i stort som litet sällskap.

——

Albatross GK
Albatross ligger på Hisings Backa, strax utanför Göteborg. Det tar 10 minuter att köra bil hit.

Banan: Albatross bjuder på hög kvalité. Med tre olika banor på samma plats är utbudet nästintill oslagbart.

——

S:t Jörgen GK
S:t Jörgen Park Golf ligger vid Lillhagen (Skogome) 10 minuter från Göteborg.

Banan: Sankt Jörgen Park är en mycket välskött 18-håls parkbana, delvis präglad av Kvillebäcken och vattenhinder. 13 av hålen berörs av vatten på något sätt. Greenerna är klassiskt små med en storlek på ca. 400 kvm.

——

Öijared GK
Öijareds golfklubb ligger i Nääs, 25 minuter ifrån Göteborg.

Banan: Sveriges största golfanläggning, med tre högklassiga 18-hålsbanor och en pay&play bana. Fantastiska greenområden och snabba fina krypvensgreener.

——

Hills GK
Göteborgs nyaste golfklubb! Hills Golf Club har tilldelats 18 av 20 poäng i Peugeot Golf Guide 2008-2009. Hills Golfklubb är belägen i Mölndal.

Banan: Banan har en klassisk strategisk design i en mycket dramatisk miljö. Här får man spela på en bana som håller högsta internationella klass både vad avser design och kvalité.

Vill du uppleva Göteborgs golfbanor – Bo på vårt hotell mitt i centrum av Göteborg!

Vårt hotell har den perfekta utgångspunkten för att uppleva många golfklubbar i Göteborg. City Hotel ligger på en parallellgata till Götaplatsen och Avenyn som är huvudgatan i Göteborg och ger dig därmed gångavstånd till allt som Göteborg har att erbjuda.

Om du väljer att boka din vistelse hos oss på City Hotel vid Avenyn så kommer du bo granne med shopping-gator, klubbar. restauranger, arenor och uppträdanden på Götaplatsen. Det kan ju inte bli bättre!

Boka ditt rum hos oss redan idag!
Du kan göra en bokningsförfrågan här online eller så kan du ringa till oss: 031-708 40 00

Vi önskar er alla en solig sommar!

 

Bokningsförfrågan

Skicka ett meddelande till oss så ser vi till att kontakta dig inom 24 timmar.

Följ oss på Facebook