Ring oss nu: 031-708 40 00
Lorensbergsgatan 6, 411 36 Göteborg Se karta
      

Göteborg Oktoberfest 2015

Göteborg oktoberfest 2015

Göteborg oktoberfest 2015

Göteborg oktoberfest 2015

Njut av den fantastiska atmosfären på Oktoberfesten NU två helger i Göteborg under augusti 2015 – nu kommar Oktoberfesten til stan – präcis som i München – kom och prov!

Välkommen när den berömda Oktoberfesten kommer till Göteborg – en festival med läderbyxor, öl och schlagermusik! Vi firar med glatt humör i ett tält för 2.100 personer.

Vi har tysk öl, vin och tysk mat till försäljning.Ölfesten hittar du på HEDEN 20-22 augusti och 27-29 augusti två helger med fantastisk Tyrolermusik och öl från Tyskland, som serveras av öljungfrur i Dirndl och killar i Lederhosen.

Följande paket Utan alkohol -Platsreservation (platser tillsammans) -Entré (fredag/lördag) -Chips -2 liter cola/läsk eller en flaska alkoholfritt rött/vitt vin -Schnitzel rot/weiss -Oktoberdessert – ett pepparkakshjärta

Med alkohol -Platsreservation (platser tillsammans) -Entré (fredag/lördag) -Chips -2 x 1 liter tysk öl eller en flaska vitt/rött vin Schnitzel rot/weiss -Oktoberfestdessert = ett pepparkakshjärta.

VIP:
-Platsreservation (platser tillsammans) -Entré (fredag/lördag) -Chips -1 glas Schlumberger Sekt ”österrikisk champagne” -2 x 1 liter tysk öl eller en flaska vitt/rött vin -VIP-huvudrätt – ”Schweinebraten m/Rotkraut och potatis” -Oktoberfestdessert = ett pepparkakshjärta.

Källa: www.evenemang.se

Ska du och ditt sällskap på Göteborg Oktoberfest? Boka hotell och bo mitt nära heden!

Vårt hotell City Hotel vid Avenyn har den perfekta utgångspunkten för alla aktiviteter i Göteborg. City Hotel ligger på en parallellgata till Götaplatsen och Avenyn som är huvudgatan i Göteborg och ger dig därmed gångavstånd till heden och allt som Göteborg har att erbjuda.

Om du väljer att boka din vistelse hos oss på City Hotel vid Avenyn så kommer du bo granne med shopping-gator, klubbar. restauranger, arenor och uppträdanden på Götaplatsen. Det kan ju inte bli bättre!

Boka ditt rum hos oss redan idag!
Du kan göra en bokningsförfrågan här online eller så kan du ringa till oss: 031-708 40 00

 

Bokningsförfrågan

Skicka ett meddelande till oss så ser vi till att kontakta dig inom 24 timmar.

Följ oss på Facebook