Ring oss nu: 031-708 40 00
Lorensbergsgatan 6, 411 36 Göteborg Se karta
      
Om oss

Hotell mitt i Göteborg, vid Avenyn!

City Hotel vid Avenyn har nästan 60 rum, allt från enkelrum till fembäddsrum. Den höga takhöjden sörjer för god luftcirkulation och du sover gott i våra svensktillverkade sängar. Rummen är individuellt inredda och utrustade med satelit-TV.

City Hotel är beläget på en parallellgata till Göteborgs huvudgata nummer ett. När du rundar hörnet står du nämligen mitt på Avenyn, bland 100-tals butiker och resturanger. Du har gångavstånd till det mesta…
Svenska Mässan, Liseberg, Ullevi, Scandinavium, Nordstan, -nordens största affärscenter- Heden där Gothia Cup spelas på sommaren och paddan båtarna som tar dig runt i Göteborgs kanaler när det är säsong.

På City Hotel har du chansen att välja lite av standarden själv. Du kan välja mellan dusch & WC på rummet, eller nöja dig med tvättställ och då få tillgång dusch och WC i korridoren. Rummen är trevliga och samtliga är utrustade med TV, radio & telefon. Det är högt till tak.
På morgonen när du vaknar går du ner till restaurangen där det serveras en frukostbuffé med dels det vanliga som fil & flingor och kaffe och smörgås till det lite extra; du kan få ägg och bacon a la minut eller varför inte grädda din egna våffla med grädde och sylt. Sommartid går det även att avnjuta sin frukost ute på våran mysiga innergård.

City Hotel Avenyn är med i boken, Luftslottet som sprängdes av Stieg Larsson.
Utdrag från boken Luftslottet som sprängdes, sidorna 36 och 60 som ingår i Millenniumtrilogin:

”Mikael nickade och tog en taxi till City Hotel på Lorensbergsgatan intill Avenyn. Han bokade ett enkelrum för en natt för 800 kronor och gick omedelbart till sitt rum …”

”Mikael Blomkvist vaknade plötsligt och utan förklaring. Under några sekunder visste han inte var han befann sig, innan han kom ihåg att han bokat in sig på City Hotel … ”

Kontakta oss

 

Bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan till oss så ser vi till att kontakta dig inom 24 timmar.

Följ oss på Facebook