Ring oss nu: 031-708 40 00
Lorensbergsgatan 6, 411 36 Göteborg Se karta
      

One Direction – On the road again tour 2015

One Direction 2015

One Direction 2015

One Direction

On the road again tour 2015. Den 23 juni i sommar ställer sig världens största popband på Ullevis scen och biljetterna till denna efterlängtade konsert släpps lördagen den 1 november kl 10.00. Special Guests supergruppen McBusted.
Den 17 november släpper One Direction sitt nya album FOUR och som en följd av detta ger sig bandet ut på en världsomspännande stadion-turné under 2015. Turnén besöker Australien, Japan, Sydostasien och Europa för att sedan ta sig över Atlanten och fortsätta i Nordamerika. Det är 12 års gräns på samtliga ståplatser! Denna åldersgräns är strikt och det finns inga undantag. Vi rekommenderar dessutom föräldrar till barn mellan 12-16 år som köper ståplatsbiljett att också köpa en biljett och följa med sina barn på konserten.

Källa: www.evenemang.se

Ska du och ditt sällskap på One Direction 2015 i Göteborg? Boka hotell och bo nära Ullevi!

Vårt hotell City Hotel vid Avenyn har den perfekta utgångspunkten för alla aktiviteter i Göteborg. City Hotel ligger på en parallellgata till Götaplatsen och Avenyn som är huvudgatan i Göteborg och ger dig därmed gångavstånd till Ullevi och allt som Göteborg har att erbjuda.

Om du väljer att boka din vistelse hos oss på City Hotel vid Avenyn så kommer du bo granne med shopping-gator, klubbar. restauranger, arenor och uppträdanden på Götaplatsen. Det kan ju inte bli bättre!

Boka ditt rum hos oss redan idag!
Du kan göra en bokningsförfrågan här online eller så kan du ringa till oss: 031-708 40 00

 

Bokningsförfrågan

Skicka ett meddelande till oss så ser vi till att kontakta dig inom 24 timmar.

Följ oss på Facebook