Ring oss nu: 031-708 40 00
Lorensbergsgatan 6, 411 36 Göteborg Se karta
      

Weekendhotell Göteborg

weekendhotell göteborg

Weekendhotell Göteborg

Går ni i tankarna att boka en weekendhotell Göteborg? Vad passa inte bättre än att bo mitt i stadskärnan av Göteborg precis vid huvudgatan Avenyn.

City Hotel vid Avenyn är hotellet som med en billig prissättning finns precis vid huvudgatan Avenyn och intill 100-tals butiker och restauranger. Att bo hos City Hotel under er weekendhotell Göteborg är det bästa alternativet! Från hotellet har du gångavstånd till det mesta som Göteborg har att erbjuda. När du rundar hörnet står du mitt på Avenyn, bland 100-tals butiker och restauranger. Du har gångavstånd till det mesta…Svenska Mässan, Liseberg, Ullevi, Scandinavium, Nordstan (nordens största affärscenter) mm.

Som gäst hos City Hotel väljer du själv standarden. Du kan välja att ha Dusch & WC på rummet eller så finns ett billigare alternativet och de är att ha tillgång till dusch och WC i korridoren. Hotellet har 60 rum, allt från enkelrum till fembäddsrum. Den höga takhöjden sörjer för god luftcirkulation och du sover gott i våra svensktillverkade sängar. Rummen är individuellt inredda och utrustade med TV & telefon.

På morgonen när du vaknar går du ner till restaurangen där det serveras en frukostbuffé med dels det vanliga som fil & flingor och kaffe och smörgås till det lite extra; du kan få ägg och bacon a la minut eller varför inte grädda din egna våffla med grädde och sylt. Sommartid går det även att avnjuta sin frukost ute på vår mysiga innergård.

Priser för Weekendhotell Göteborg – Standardrum

Önskar du dusch och toalett på ditt hotellrum är våra standardrum alternativet för dig.
Frukostbuffé ingår i priset.

Rums type Pris
Enkelrum fr. 795:-
Dubbelrum mindre fr. 895:-
Dubbelrum fr. 995:-
Dubbelrum med soffa fr. 1095:-
Trebäddsrum fr. 1395:-
Fyrbäddsrum fr. 1495:-
Fembäddsrum fr. 1595:-

BOKA

Priser för Weekendhotell Göteborg – Ekonomirum

Passar det mindre sällskapet som inte vill lägga lika mycket pengar på boendet men ändå ha samma centrala boende.
Frukostbuffé ingår i priset.

Rumstyp Pris
Enkelrum fr. 595
Dubbelrum fr. 695:-
Trebäddsrum fr. 995:-
Fyrbäddsrum fr. 1095:-

BOKA

 

Bokningsförfrågan

Skicka ett meddelande till oss så ser vi till att kontakta dig inom 24 timmar.

Följ oss på Facebook